Catering

Een bedrijfscatering voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest opening etc!

Woodz, kan de volledige organisatie van het feest op zich nemen.Wij helpen u met het uitzoeken van het juiste thema, de inrichting, de muziek, de volledige verzorging  van het eten en de drank,  het personeel, eventueel een tent en alles wat er verder bij komt kijken om er een geslaagd feest van te maken. Heeft u speciale wensen voor de catering van uw bedrijfsfeest? Wij  maken graag een vrijblijvende offerte op maat!

Particuliere catering

Viert u binnenkort uw verjaardag, familiefeest of jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Viert u het feest graag in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis? En heeft u daarbij hulp nodig van een professioneel catering bedrijf? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van Catering,meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Graag ondersteunen wij uw feest met culinaire verwennerij zoals koude hapjes, tapas, diverse salades, warm en/of koud buffet of barbecues. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u uw tijd besteden aan uw gasten.Woodz verzorgt graag uw verjaardag, familiefeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid voor u. Voor elk budget bieden wij u verschillende mogelijkheden. Maar ook een avondvullend hapjes buffet met verschillende warme gerechten behoort tot de mogelijkheden.

Catering Bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Eten, drinken en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke delen van een succesvolle bruiloft. Laat ons weten wat jullie droom bruiloft is en wij bedenken een concept wat daar bij past. Van traditioneel tot een door festivals geïnspireerde bruiloft, Woodz vindt een oplossing die uw dag onvergetelijk maakt. Daarnaast zorgen we dat u op de grote dag zelf geen omkijken naar ons heeft. Het belangrijkste voor ons is dat jullie een heerlijke dag hebben om nooit te vergeten!

BBQ CATERING

Een heerlijke barbecue met een groot assortiment? Dan bent u bij Woodz op het juiste adres. Wij verzorgen Barbecues geheel op maat. Van tuinfeestjes tot op grote evenementen. Al uw wensen nemen wij mee!

NIKS IS ONS TE GEK!

Woodz is uniek ten opzichte van andere cateraars in het verzorgen van een barbecue, omdat wij zeer veelzijdig zijn. We verzorgen barbecues naar wens en bieden een groot assortiment aan. Naast het gebruikelijke BBQ Wat dacht u van een onze Hanging BBQ of een varken van het spit of BBQ pakketten.