Lunch

Halverwege de werkdag is het heerlijk om in een paar vers belegde broodjes te happen. Rijk belegd en professioneel klaargemaakt. Lunchen is tussen de middag heel erg nodig om het tweede gedeelte van de werkdag zonder knorrende maag door te komen. Broodjes voor de lunch kunnen door Woodz catering bezorgd worden wanneer je een dag van te voren besteld.

Broodjes van Woodz catering

Woodz catering heeft verse ambachtelijke broodjes die in eigen keuken worden klaargemaakt. Altijd vers dus altijd lekker! Er kan een keus gemaakt worden uit broodjes kroket, saucijzenbroodjes maar ook vers belegde, gezonde broodjes voorzien van verse vleeswaren, komkommer, tomaat, ei, uitjes enz.enz. Echt heerlijk om een goede lunch laten bezorgen waar je zeker van bent dat je een topmaaltijd gaat eten. Lunch catering van Woodz zorgt voor een onbezorgde maaltijd met alles erop en er aan.

Lunchpakketten & zakelijke lunch

Heb je een evenement te verzorgen (buiten de deur) en wil je voor iedereen een lunchpakketje laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben verschillende makkelijke lunchpakketen om uit te kiezen welke we op locatie kunnen bezorgen.

Voor zakelijke evenementen hebben we diverse meetingpakketten samengesteld om gemakkelijk met relaties te lunchen. Zakelijke lunches van basis tot luxe.

Kortom, bij woodz catering vind je alles voor lekker lunchen op het werk. Mis je iets? Laat het ons weten. Wij helpen je graag.

  • Niet duur maar wel heel lekker!
  • Niets is ons te gek!
  • Nu bestellen, morgen brengen!
  • Alles vers uit eigen keuken!