Workshop

Samen buiten koken is steeds meer in opkomst. In alle seizoenen steken we tegenwoordig graag de BBQ aan voor een heerlijk groot stuk vlees, dat samen met wat bijgerechten op de BBQ is klaargemaakt of wat kleine hapjes om gedurende de avond onze gasten te verzorgen.

Leer meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en zie welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Leer hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen.

Vanuit onze locatie in dieren worden de BBQ workshops voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. De BBQ workshops worden verzorgd door het hele land. Op een locatie naar keuze of bij u thuis, of bij ons dat is wel zo prettig!

BBQ-GRILL WORKSHOP OP LOCATIE

We bouwen in uw eigen achtertuin (of op een andere locatie) de complete setting voor de leukste BBQ workshop! We nemen verschillende soorten barbecues mee, tenten, tafels om aan te bereiden. Kortom alles voor de ultieme BBQ beleving samen met je vrienden, familie en/of collega’s. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een groep van minimaal 10 personen, een tuin, een stroompunt en een drankje. De rest doen wij. Een BBQ workshop van Woodz catering staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Basic

Leer tijdens de workshop meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en proef welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Ook leren we je hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende BBQ als voor meer ervaren grillmasters.

Op de diverse grills zullen we onder andere spareribs, zalm en diverse hapjes maken.

De kosten voor deze workshop bedragen € 65,- per persoon.

Steaks & Burgers

Wil jij specialist worden in het bereiden van steaks en hamburgers? Volg de ‘Steaks and Burgers workshop en je leert een heerlijk groot stuk vlees als een rib-eye te bereiden. We laten je zien op welke manieren en met welke technieken kwaliteitsvlees bereid kan worden.

Uiteraard zul je begeleid worden door een van onze pitmasters. Wil jij meer halen uit de BBQ en aan de slag gaan als een heuse grillmaster? Volg dan de workshop ‘Steaks and burgers’!

De kosten voor deze workshop bedragen € 75,- per persoon.

Goed om te weten

Wij komen op locatie en nemen alle BBQ’s, tafels voor de bereidingen en tenten mee. Verder hebben we enkel een stroompunt nodig.  Dit kan dus op een feestlocatie of bij iemand in de tuin.

Veel zelf doen tijdens deze workshop is ons uitgangspunt, daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Wij gebruiken alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, waar mogelijk biologisch en zullen rekening houden met alle vormen van (gezondheids)diëten en religies.

  • minimale groepsgrootte: 10 personen.
  • Tijden: bespreekbaar

Langere of kortere workshops (bijvoorbeeld in combinatie met een andere activiteit), specials, catering? Stuur je wensen of neem contact op en we maken een offerte op maat. Graag horen we dan naast de wens het verwachte aantal personen, de evt datum, tijd en locatie.